La mostra gastronòmica finalitza el 31 de maig. Foto: Ajuntament

Els restaurants colomencs es vesteixen de gala per a la quarta edició del cicle gastronòmic Santa Coloma deGusta. Un total de 37 restauradors i restauradores de la ciutat participen en aquesta iniciativa, que va començar l’1 de maig i s’allargarà fins al 31 de maig, en la qual s’oferiran menús i tapes singulars, amb els seus respectius maridatges, creats específicament per a l’ocasió.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament, Aura Seguros, Gramenet Turisme, el Campus d’Alimentació i l’Agrupació de Comerç i Indústria (ACI). Des de l’Ajuntament assenyalen que el cicle vol esdevenir un referent gastronòmic no només del municipi, sinó també de l’àrea metropolitana.

La iniciativa creix un any més i incorpora nou establiments que s’han afegit per primera vegada a la mostra. A més, com a novetat aquest any hi participaran també quatre locals de la ciutat especialitzats en rebosteria, que oferiran diversos postres creats per a l’ocasió.

ACTIVITATS PARAL·LELES
El deGusta inclou, a més, una sèrie d’activitats paral·leles gratuïtes, com la novena edició d’Embriagats de Lletra, una lectura poètica amb vins i caves que se celebrarà el 14 de maig a la Llibreria Carrer Major.

A més, continuarà també el Curs d’iniciació al tast de vins i caves que va començar el 6 de maig i continuarà amb dues sessions més, el 13 i 20 de maig a la seu de l’ACI.