Parlem amb Laia Muñoz en plena celebració dels 30 anys de l’Agrupació, un leitmotiv que ha acompanyat totes les campanyes d’enguany de l’entitat. Muñoz també posa èmfasi en la implicació dels botiguers en la visibilització del comerç i convida els veïns a descobrir-lo. “Coneix el teu comerç”, resa l’última campanya de l’entitat.

Estan celebrant el 30è aniversari de l’Agrupació. Fins ara ho han fet amb mostres i promocions. Tenen alguna altra campanya preparada per al que queda d’any?
Cada una de les accions que fem com a associació les vinculem a la celebració del 30è aniversari, com ara l’Open Night. El punt àlgid serà el 28 d’octubre, amb un reconeixement als comerciants en una gala a l’Auditori de Can Roig i Torres.

Perquè els botiguers siguin el centre d’atenció durant un dia…
Sí. És un tema d’empoderament comercial. El botiguer també s’ha de creure la seva aportació. A més, hem de reconèixer la importància que tenen en el territori.

Com serà aquest acte?
És el més protocol·lari del 30è aniversari. Vindrà un orador que farà una ponència motivacional sobre què és el comerç i les noves estratègies al sector. Tindrà un format molt distès que provoqui una autoreflexió sobre què fem i com reaccionem en segons quines situacions. Aportarà coneixement i animarà el comerç a tirar endavant, a fer canvis i actualitzar-se.

De fet, quan va sortir escollida el 2012 com a presidenta,