L’associació de restauradors Forquilla Badalona organitza des d’aquest dilluns i fins al 30 de juny les jornades gastronòmiques De forquilla en forquilla. A la iniciativa hi participen prop de trenta restaurants de la ciutat que són socis de l’entitat, els quals ofereixen menús especials amb maridatges de vins DO Alella.

L’oferta gastronòmica variada va des de tapes com les que ofereixen la vermuteria El Colze Empinat o la cooperativa Cor de Marina fins a menús per a dues persones com els que es poden trobar al Cafè de les Antípodes o al restaurant Baires de Braseria.

Els preus oscil·len entre els 15 euros per persona, com és el cas del menú de l’Esfera Gastro Bar, fins als 45 euros del restaurant Olmos Gourmet. A més, els establiments ofereixen menús de diversos tipus de cuines, com el menjar indo-pakistanès del restaurant Tariq o la fusió mexicana i catalana del restaurant Mexclat. L’objectiu de la iniciativa és posar en relleu la restauració badalonina a la ciutat i a la comarca.