Gubern substitueix Palma. Foto: Arxiu

Relleu al capdavant de la Federació de Comerciants de Badalona. Óscar Palma ha renunciat al càrrec per motius personals i laborals i ara Cinto Gubern està exercint de president en funcions a l’espera que l’assemblea el ratifiqui al càrrec. Una decisió que es produirà després de Setmana Santa. Fins ara Gubern exercia de tresorer de la federació. Algú altre haurà d’ocupar aquest càrrec però la resta de la junta directiva es mantindrà intacta. “Seguirem fent la mateixa feina”, explica Gubern en declaracions a Línia Nord, convençut que el canvi és un relleu de la cara visible de la federació però que no suposarà cap canvi de rumb.

BADACENTRE I CARRER DEL MAR
D’altra banda, Palma continuarà sent president de Centre Comercial del Passeig de la Salut, mentre que Gubern compaginarà la presidència de la federació amb dos altres càrrecs: el de president de Badacentre i el de president de l’Associació de Comerciants del Carrer del Mar.

El nou president de la Federació de Comerciants de Badalona és un dels botiguers amb més trajectòria a la ciutat. Des de fa anys porta les regnes de Calçats Gubern -al carrer del Mar- un negoci centenari, catalogat en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i amb altres vinculacions amb Badalona. Per exemple el seu fundador, Josep Gubern, va aixecar Copa d’Espanya de 1947 a Burgos com a capità del Joventut de Badalona.