La fira va tenir lloc els dies 13 i 14 de març. Foto: Arxiu

Els comerciants de la Salut van tornar a portar la màgia al passeig badaloní els passats dies 13 i 14 de març amb la sisena edició de la Fira Màgica, una cita comercial de temàtica esotèrica que organitza l’associació de comerciants del barri. Tot i que durant aquells dos dies va ploure, cosa que va afectar l’afluència de visitants, des de l’associació es fa una valoració “positiva” de l’esdeveniment.

“El mal temps no va deixar que la fira fos com nosaltres volíem”, assegura a aquesta publicació Óscar Palma, president de l’associació de comerciants de la Salut, que malgrat això es mostra més aviat satisfet amb la fira, a la qual “va venir bastants visitants, tot i la pluja”, rebla.

A la mostra van participar comerciants associats a l’eix i d’altres que no ho eren. La condició per poder col·locar una parada al passeig durant la fira era oferir productes relacionats amb la màgia, l’esoterisme, els minerals el zodíac o la vidència. Segons informen des de l’eix comercial, la fira va aplegar prop de 40 parades d’aquestes característiques.

Per altra banda, els comerciants de la Salut ja estan treballant per preparar la Fira de Sant Jordi, que enguany arribarà a la seva segona edició. L’associació repetirà una fórmula que l’any passat va aplegar un bon nombre de visitants.