L’establiment obrirà durant el segon semestre de 2020. Foto: Bon Preu

El grup Bon Preu ha començat l’any amb una bona notícia: durant el segon semestre de 2020, obrirà un supermercat Esclat a Badalona.

L’establiment estarà ubicat a l’avinguda de Conflent, a la zona de Montigalà, i tindrà una superfície de vendes de 3.200 metres quadrats i 290 places d’aparcament. A més, just al costat del supermercat, hi haurà una benzinera EsclatOil que oferirà servei les 24 hores del dia i, alhora, comptarà amb un petit mercat que obrirà tots els dies de l’any de 8.00 a 23.00 hores.

Una de les grans novetats que acompanyaran l’obertura d’aquest establiment serà la posada en marxa, per primera vegada a Badalona, del servei de venda d’alimentació per internet BonpreuEsclat online. En aquest sentit, també s’instal·larà un punt de recollida de la compra en línia al costat del nou supermercat, on els clients podran passar a buscar amb el cotxe tot allò que hagin comprat des de qualsevol dispositiu, només fent servir la pàgina web o l’aplicació de Bonpreu Esclat.

Pel que fa a l’oferta del futur centre, els badalonins podran trobar les seccions habituals, com la de producte fresc, a més de nous serveis com el forn de cocció de peix i marisc, l’espai de córner sushi o el taulell de pizza al gust de consumidor a la fleca. Més enllà de l’alimentació, al nou Esclat no faltaran la parafarmàcia ni la secció de basar amb productes per a la llar.

Amb tot, aquest serà el segon centre del grup català a la ciutat, ja que se sumarà al supermercat Bonpreu que hi ha a l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola.