Un moment de la fira d’estiu del la Salut. Foto: AC Passeig la Salut

Tot i que els comerciants locals consideren que aquesta primera setmana de rebaixes no ha estat tan forta com esperaven, l’esperança de millorar els resultats de la campanya de l’any passat dóna ales al sector. “Sembla que l’ambient general està un pèl millor, hi ha una mica més d’alegria”, explica a Línia Badalona Ricardo Jiménez, president de l’associació de comerciants de Pérez Galdós. Jiménez també afirma que els descomptes d’aquest estiu oscil·len entre el 40 i el 60%.

Des de Centre Comerç Badalona (CCB) creuen que aquesta primera setmana “ha estat més aviat fluixa”, a causa sobretot del mal temps que hi ha hagut durant aquests últims dies, un fet que “condiciona les rebaixes d’estiu”, tal com assegura Marcel Formentí, gerent de CCB. Malgrat la climatologia, des de l’associació esperen que els resultats millorin i s’acabin complint les expectatives d’augment de vendes.

UN INICI FESTIU

L’associació de comerciants del Passeig de la Salut, tanmateix, va viure un inici de les rebaixes de juliol i agost més positiu amb la fira de comerç al carrer que va celebrar els passats dies 4 i 5 de juliol, una tradicional cita que va aplegar a més del 80% dels associats a l’eix. “La festa va ajudar a l’hora de començar amb bon peu a les rebaixes”, diu Óscar Palma, president dels comerciants de la Salut, que també espera que la campanya de rebaixes d’estiu d’enguany sigui millor que la de l’any passat.