La reforma del Mercat de Llefià és urgent pels paradistes. Foto: Google Maps

Tot i que el govern municipal va assegurar que tenia més d’un operador privat que estava interessat a invertir en la reforma del Mercat de Llefià, el concurs públic que va iniciar ha quedat desert en no haver-hi cap proposta ferma de cap operador. “Teníem empreses interessades, però necessiten tenir la certesa que la part econòmica que correspon als paradistes serà satisfeta”, assegura a Línia Badalona Rosa Bertran, regidora de Comerç.

“El fet que hagi quedat desert el concurs no significa que deixem la reforma en un calaix”, declara Bertran. La proposta inicial projectada per l’Ajuntament per fer realitat el nou Mercat de Llefià tenia un preu de 4 milions d’euros, dels quals 1,5 havien de ser satisfets pels paradistes de l’equipament. “Ara estem estudiant noves propostes i condicions més assumibles per a tothom”, explica Bertran, que afegeix que “tot i que la reforma té un cost important, aquesta s’ha de veure com una important inversió de futur”.

Sobre els altres dos grans processos de reformes de mercats de la ciutat que estan en marxa –Maignon i Torner–, la regidora de Comerç afirma que “són processos llargs” i que “cal paciència”. En el cas del Maignon, pròximament es convocarà el concurs per a la reforma, mentre que en el cas del Mercat Torner les negociacions amb els paradistes ja estan en marxa.

WhatsAppEmail