Un moment de l’edició de l’any passat del Forastock’s. Foto: CCB

La fira Forastock’s que organitza l’associació comercial Centre Comerç Badalona (CCB) tornarà el pròxim dissabte dia 20 de setembre amb un format reduït i de només un dia. “Aquest format és auster, però està molt centrat en la botiga participant”, explica a Línia Badalona Marcel Formentí, gerent de CCB.

L’eix comercial ha optimitzat recursos i infraestructura per “afegir més dinamisme a la cita”, i així “facilitar la màxima participació de botiguers”, assegura Formentí. En aquest sentit, des de l’associació confien a repetir la participació de botigues que hi va haver l’any passat. Enguany, CCB ha facilitat la participació de botigues no associades a l’eix, amb “una quota de participació mínima per als no socis”, asseguren des de l’associació.

La cita tindrà lloc com cada any a la plaça de la Plana, de 10 del matí fins a dos quarts de nou del vespre, i servirà per acomiadar la campanya d’estiu dels comerciants badalonins, un cop retornats de les vacances.

“Tenim ganes i confiem que hi hagi una resposta positiva per part de la ciutadania en general”, diu esperançat Formentí, que assenyala que es va elegir el dissabte dia 20 de setembre per “desmarcar-se del pont del dia 11”, i aconseguir així que la gent pugui visitar i participar de la diada comercial.