La rotonda donarà un nou accés a la zona comercial. Foto: Ajuntament

La visita del secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat a Teià va portar bones notícies. En consonància amb les poblacions veïnes, Teià tindrà una rotonda que enllaçarà amb la Riera.

De fet, resseguint el litoral maresmenc per l’N-II, tant Premià de Mar com El Masnou tenen una o algunes rotondes que enllacen amb els municipis de Premià de Dalt i Alella, respectivament.

En aquesta línia, ja s’ha redactat la proposta d’estudi per a la construcció de la rotonda situada a la intersecció de l’N-II amb la zona comercial del sector Voramar II.

ADEQUACIÓ I SEGURETAT
El nou enllaç millorarà la funcionalitat d’aquesta cruïlla, ja que es tracta d’un tram amb semàfors i amb carrils d’incorporació.

El giratori donarà una solució més adequada i segura als moviments d’entrada i sortida des de la carretera de Teià i facilitarà l’accés al poble.

UN PROJECTE COMÚ
L’alcalde Andreu Bosch va assegurar que es tracta d’un projecte que porten reivindicant els governs de Teià i El Masnou des del 2007.

Aquell any va ser quan es va construir la nova carretera que connecta l’N-II amb el poble.

La Generalitat preveu una despesa de 500.000 euros per a la construcció de la rotonda. Abans, però, caldrà un estudi dels fluxos actuals de mobilitat, així com la pertinent simulació de trànsit.