Ramon Mirabet, un dels protagonistes del cartell. Foto: MUSICAB

Lluny queda el Festival Internacional de Música de Cabrils, que programava, des del 1989, un conjunt de concerts amb un caire eminentment clàssic.

Des del 2016, l’Ajuntament va enfilar una nova etapa apostant per un festival adaptat als nous estils musicals, apropant-lo a la realitat del municipi, amb una població molt més jove.

Enguany el Musicab arriba a la 31a edició amb un cartell eclèctic farcit de talent. Del 19 al 21 de juliol, la música, la gastronomia i el patrimoni ballaran plegats.

UN FESTIVAL PER A TOTS
Des del seu nou bateig, el festival defuig de qualsevol etiqueta. En aquest sentit, el cartell està format per artistes que agraden a tots els públics, amb noms emergents del panorama musical i artistes més consolidats a casa nostra.

Hi haurà dos únics concerts de pagament, que a més aniran a càrrec de dos grups diferents. Dissabte, Ramon Mirabet continua amb la seva gira ‘Begin Again’, al costat del dream-pop de Pavvla. Diumenge serà el torn de la fusió d’autor de Kiko Veneno, i la proposta del nou flamenc de María José Llergo.

La resta del cartell el conformen els concerts de Gramophone Allstars Big Band, Black Music per als més menuts, Guillem Roma, Mil cares del Swing i Mourn.

TASTOS I VISITES GUIADES
Per tal de donar a conèixer el municipi, durant el cap de setmana s’han programat tres visites guiades a les Vinyes de Cabrils, l’Arborètum i l’Església de Santa Creu. A més, hi haurà un espai amb un market i food trucks per gaudir de la gastronomia.