Premià de Mar reivindica l’esperit comunitari. Foto: Aj. de Premià de Mar

Arran de la situació d’emergència actual causada per la propagació del coronavirus, a Premià de Mar s’ha creat un equip de voluntaris i voluntàries per donar suport a aquelles persones o famílies que en aquests moments puguin necessitar ajuda. Aquest grup s’ha creat a través d’una iniciativa ciutadana i es coordina des de l’Ajuntament.

L’objectiu és poder cobrir totes les necessitats que en aquests moments de confinament puguin necessitar persones que pertanyen als col·lectius de major risc, com ara gent gran o persones amb patologies, persones o famílies que estiguin en quarantena, famílies monoparentals amb nens petits a càrrec… Tothom que necessiti aquest servei o que es vulgui oferir com a voluntari es pot adreçar al 93 741 74 00.

RESTRICCIONS AL MASNOU I VILASSAR DE MAR
Per la seva banda, i com també s’ha fet a Premià de Mar, al Masnou s’han adoptat diverses mesures d’àmbit municipal continuant amb les recomanacions per fer front al coronavirus, ara centrades a restringir la mobilitat de la ciutadania a la via pública. Durant el cap de setmana, s’han tancat tots els parcs del Masnou, incloent-hi els infantils, i s’ha anul·lat la zona blava d’estacionament, entre altres mesures.

En la mateixa línia, l’Ajuntament de Vilassar de Mar aplica la gratuïtat a les zones blaves i verdes del municipi del 16 al 29 de març. Ara bé, demana a la població que minimitzi els desplaçaments i que faci l’ús més restrictiu possible de les zones blaves quan facin gestions ineludibles o legalment permeses