Anàlisi de proves de PCR per detectar la presència del coronavirus en un laboratori en una imatge d’arxiu. Foto: ACN

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Vilassar de Dalt ha detectat un possible brot de coronavirus entre un grup de joves que van assistir a una festa multitudinària amb una seixantena de persones. El centre mèdic està efectuant diferents proves PCR a una desena dels assistents i a hores d’ara esperen els resultats.

La investigació va iniciar-se quan un jove va presentar-se al CAP amb símptomes i va donar positiu a les proves de detecció de la Covid-19. El fet que el pacient hagués participat dies abans en una festa multitudinària a la platja de Palomares de Vilassar de Mar amb prop de 60 persones va encendre les alarmes. Ràpidament es va iniciar una investigació des del centre mèdic per localitzar totes les persones assistents a l’acte i que es podrien haver contagiat.

Totes les persones sospitoses d’haver-se contagiat hauran d’aïllar-se a casa per evitar la propagació del virus, segons ha informat en comunicat l’Ajuntament de Vilassar de Dalt en un comunicat, on assegura que està en contacte permanent amb els CAP i amb el Departament de Salut per controlar-ne l’evolució.