Els alcaldes del Baix Maresme feliciten la capçalera amb motiu de la cinquantena de números.

 

Jaume Oliveras, alcalde del Masnou

Voldria felicitar-vos amb motiu dels 50 números del periòdic Línia Mar. L’existència de premsa local avui dia es fa més necessària que mai. La informació de proximitat ajuda també a mantenir un nivell d’informació millor i de més qualitat per als nostres veïns i veïnes. Espero que la vostra iniciativa mantingui la continuïtat, que de ben segur contribueix a crear un espai comunicatiu per al Baix Maresme i que, alhora, millora la informació al nostre municipi.

 

Miquel Àngel Méndez, alcalde de Premià de Mar

Tradicionalment, la premsa local i comarcal han jugat un paper molt rellevant en la història del nostre país, i això ens ha permès gaudir d’una oferta variada d’informació de proximitat i de qualitat. Aquests primers cinquanta números de Línia Mar són una mostra d’aquest bon tarannà, del qual tots plegats ens n’hem d’alegrar i que esperem que es pugui mantenir durant molts anys més.

 

Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar

En una societat en la qual l’exigència cap a la política és màxima, els mitjans de comunicació locals i de proximitat assoleixen un paper que va en benefici d’una informació necessària que implica, necessàriament, transparència i bon govern. Com més i millor informada estigui la població en el món local, més i millor valorada estarà la política municipal. Felicitats Línia Mar per aquest número 50.

 

Josep Triadó i Bergés, alcalde de Premià de Dalt

La premsa local és cabdal com a eina de cohesió entre societat i municipis. Línia Mar ens ajuda a tenir coneixement de la resta de poblacions del Baix Maresme, ens apropa a iniciatives interessants i difon esdeveniments o notícies que segur que no tindrien cabuda a la premsa d’àmbit nacional. Moltes felicitats des de Premià de Dalt a Línia Mar per la tasca feta durant aquests primers 50 números i llarga vida a la premsa local!

 

Carola Llauró i Sastre, alcaldessa de Vilassar de Dalt

Moltes felicitats, Línia Mar, per aquest número 50. Felicitar-vos i desitjar-vos que per molts anys seguiu fent la tasca que feu. Perquè la premsa té encara una importància cabdal en la nostra societat i des de la premsa comarcal i de proximitat aconseguiu apropar-nos als maresmencs i les maresmenques les notícies i esdeveniments que són importants per a nosaltres, però que difícilment tindrien ressò en àmbits més generalistes. Endavant i per molts anys!

 

Marc Almendro, alcalde d’Alella

Vivim en un món cada vegada més globalitzat, on hem recordat la importància de la proximitat. La premsa local és aquest producte fresc i de quilòmetre zero, que interacciona directament amb el territori que interpel·la. La premsa local, a més, juga un paper imprescindible, per exemple, fent d’altaveu d’esdeveniments i actuacions que es fan a pobles allunyats de les grans ciutats. Felicitats Línia Mar per aquest número cinquanta!

 

Jordi Mir, alcalde de Cabrera de Mar

La creixent diversitat de canals d’informació fa que la comunicació s’hagi convertit en un repte, pràcticament en un objectiu impossible en els nostres dies. Aquesta problemàtica no és aliena al món local, on cal comunicar sovint notícies d’interès però aparentment poc interessants. Gràcies i felicitats Línia Mar pel vostre esforç, que ens permet arribar objectivament als nostres veïns, ajudant així a conèixer millor la realitat de cada poble i de la comarca.

 

Andreu Bosch, alcalde de Teià

Des de Teià també volem felicitar Línia Mar pels seus 50 números. Enhorabona per voler cobrir un buit que ens va deixar en el seu moment El Punt Avui. Línia Mar ha estat en contacte aquests darrers anys amb el món local del Baix Maresme, amb rigor periodístic i amb voluntat de servei. S’ha anat fent ressò dels avenços polítics i socioculturals dels nostres municipis. Us encoratgem a perseverar en el vostre projecte periodístic!

 

Maite Viñals Clemente, alcaldessa de Cabrils

Primer de tot, enhorabona per aquestes primeres 50 edicions de Línia Mar! Sempre és una bona notícia l’aparició d’un mitjà de comunicació local, aquells mitjans que apropen al ciutadà les notícies, esdeveniments i personatges més propers del seu entorn. Com a periodista, no puc més que felicitar-vos molt sincerament per la iniciativa, la perseverança, en un món avui gens fàcil per a la premsa i la lluita per fer un periodisme proper i veraç. Felicitats!