Les Jornades es van celebrar en el marc de la Festa Major. Foto: Ajuntament

Cinc anys després de la seva creació, Cabrils Professional és un referent. L’aposta de l’Ajuntament per remarcar l’economia del municipi i dotar-se d’una eina de dinamització econòmica es consolida com un recurs molt positiu per a Cabrils.

De fet, el president del PIMEC Jove, Carlos Martínez, durant la taula rodona que es va celebrar el primer cap de setmana de maig, va manifestar que “tots els municipis haurien de tenir una fira d’aquestes característiques”.

L’ECONOMIA LOCAL, CLAU
A més, amb paraules de la regidora de Promoció Econòmica, Isabel Tamboleo, la Fira ha de servir per facilitar possibles col·laboracions entre professionals, emprenedors i autònoms. “I, perquè no, iniciar algunes col·laboracions, tal com ha succeït altres anys”, va afegir.

A banda, Cabrils Professional també va comptar amb directius del Tecnocampus, una universitat que manté una clara aposta per l’emprenedoria, i altres professionals que van compartir la seva trajectòria.

LA FESTA MAJOR COM A TELÓ
Enguany, igual que en l’edició anterior, les Jornades han coincidit amb la Festa Major del municipi. L’ambient festiu i l’afluència de la gent ha servit per confirmar que ha estat la fira més visitada fins al moment.

En consonància amb això, hi ha hagut dues novetats respecte dels anys anteriors, amb l’habilitació d’una zona de jocs gegants infantils i un espai de degustació gastronòmica.