L’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet va ser l’escenari de les cinc emissions en línia que es van fer a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. Foto: Aj. del Masnou

La pandèmia del coronavirus va obligar a anul·lar la programació de l’edició d’enguany de la Festa Major de Sant Pere al Masnou. Amb la impossibilitat de realitzar actes presencials sense riscos i garantir els mínims requisits de seguretat establerts, des de l’Ajuntament i en col·laboració amb les entitats del municipi es va apostar per conformar una proposta alternativa virtual que permetés gaudir als veïns de l’esperit de la festivitat sense sortir de casa.

Sota el mateix fil conductor -“Terra, mar i foc”-que els últims anys, entre els dies 27 i 29 de juny es va oferir una programació d’activitats en línia com espectacles, concerts o tallers per a tota la família. A la nit de la revetlla de Sant Pere, la Colla de Diables va il·luminar quatre punts diferents del Masnou i també es van dur a terme diverses accions itinerants al carrer que van sorprendre els vianants. Precisament per evitar aglomeracions, aquestes propostes van mantenir el caràcter sorpresa i no van aparèixer en la programació.