La connexió a l’escenari entre Guillem i Marta Roma. Foto: Carlos Sánchez

A diferència de la resta d’activitats de l’EscenArts, la proposta que va tancar la programació del Festival d’Arts Escèniques de Premià de Dalt va ser un Escenari Secret. Només se sabia el lloc i l’hora.

Amb aquesta informació, els assistents de l’EscenArts, citats a l’Associació Cultural Sant Jaume, van rebre fins a tres sorpreses.

DEL FESTIVAL PÍNDOLES…
Els primers regals que van rebre els espectadors van ser dues peces de micro teatre que van participar en la darrera edició del Festival Píndoles, celebrat al Castell de Montjuïc.

L’activitat es va partir en dos a causa de l’aforament. Per aquest motiu una part va veure primer La vella evasió, sobre una parella d’avis que planeja a través de WhatsApp la seva fugida d’una residència. La resta van ser espectadors de Duérmete niño, un espectacle còmic d’una parella que, a partir d’un manual, prova de fer dormir el seu fill.L’element característic del Festival Píndoles és que les obres de micro teatre es desenvolupen en llocs fora del teatre.

En aquest sentit, les dues peces interpretades van tenir lloc a espais de Sant Jaume que no tenien res a veure amb el seu teatre.

…ALS GERMANS ROMA
La cirereta del pastís va ser un concert càlid a sota el pati de les moreres. Els germans Guillem i Marta Roma, amb guitarra i violoncel respectivament, van tocar cançons com El teu llit, Senyals, o Connexions, nom que porta l’últim disc del cantautor.