Els republicans han guanyat a tots els municipis del Baix Maresme. Foto: ACN / Mar Rovira

ERC s’ha tornat a imposar al Baix Maresme aquest 10N. Entre altres municipis, els republicans han sigut primera força al Masnou (28%), Premià de Mar (25%) i Vilassar de Mar (28%) a les eleccions generals celebrades avui.

Al Masnou, Junts per Catalunya (JxCat) ha superat al PSC com a segona força i s’ha quedat amb el 17% dels vots. Els socialistes han passat a ser tercera força al poble amb el 14% dels vots, quatre punts menys que al 28A.

A Premià de Mar, en canvi, el PSC s’ha pogut mantenir com a segona força més votada amb el 18% dels vots. En Comú Podem (ECP) ha obtingut el 16% dels vots a Premià i s’ha adjudicat el tercer lloc al poble.

A Vilassar de Mar, JxCat ha guanyat tres punts respecte al 28A i ha aconseguit ser la segona força al poble amb el 19% dels vots. El PSC s’ha endut el 14% dels vots i ha passat a ser tercera força al municipi.

En general, la participació ha baixat gairebé cinc punts a tots els pobles del Baix Maresme. Al Masnou ha votat el 76% del cens electoral, a Premià de Mar el 74% i a Vilassar de Mar el 78%.