El públic omple una de les sales destinades a concerts i espectacles al Masnou en una fotografia d’arxiu. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament del Masnou ha posat en marxa un pla d’ajudes per contribuir a la recuperació del sector cultural, un dels més afectats per la crisi del coronavirus. Per garantir la reactivació de l’escena artística local, el consistori encapçalat per Jaume Oliveras ha obert una convocatòria de projectes que es materialitzarà en la contractació extraordinària de cinc espectacles o propostes culturals per a l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet. Les iniciatives hauran de comptar amb un pressupost màxim de 3.000 euros i l’administració local s’encarregarà d’avançar el 50% del caixet.

En la mateixa línia, l’Ajuntament també estudiarà diferents projectes -tant del sector de les arts visuals i la fotografia com del de la il·lustració o el disseny gràfic- per tal de realitzar una intervenció artística a la sala polivalent de la biblioteca municipal. La convocatòria ja és oberta i en total se seleccionaran cinc projectes finalistes de diferents disciplines que estaran retribuïts amb 500 euros.