Barcelona acollirà 20 exposicions del Revela-T. Foto: Revela-T

El festival internacional de fotografia analògica Revela-T ja escalfa motors per l’edició d’enguany, que se celebrarà de l’11 al 27 de maig. La principal novetat és el creixement del certamen a Barcelona, on hi haurà 20 exposicions. El pes del Revela-T a la capital, doncs, incrementa notablement -l’any passat només s’hi van programar tres exposicions- però l’epicentre del festival continuarà sent Vilassar de Dalt. “Volem exportar el model del que hem fet al poble a Barcelona i aprofitar la marca d’aquesta ciutat”, explica el director del Revela-T, Pep Mínguez. “L’any passat vam rebre gent d’Austràlia o el Japó que venien a Vilassar de Dalt per veure el Revela-T i si volem potenciar això, hem d’explotar la proximitat amb Barcelona”, afegeix.

Tota l’oferta d’activitats a Barcelona s’emmarcarà dins l’off Revela-T, mentre que al poble els escenaris continuaran sent els mateixos d’anteriors edicions, com cal Garbat, el Teatre la Massa, els Rajolers o l’espai jove l’Estrella.

Durant el cap de setmana de l’11, 12 i 13 de maig, tot el protagonisme serà per les exposicions, amb autors com Luther Gerlach, Ferran Freixa o l’actor Jeff Bridges, que ha cedit un dels seus reculls d’imatges al festival.

Del 18 al 20 de maig el Revela-T oferirà diverses activitats relacionades amb els fotollibres i el cinema analògic.

Per últim, el cap de setmana de clausura -del 25 al 27 de maig- serà el que aglutinarà més activitats, amb exposicions, xerrades, demostracions i la fira comercial, a través de la qual el festival vol potenciar enguany l’activitat dels professionals que venen materials relacionats amb la fotografia analògica.