Les platges de Vilassar de Mar estaran tancades durant la revetlla de Sant Joan. Foto: Twitter (@Ee1969)

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha decidit -conjuntament amb els consistoris del Masnou i Premià de Mar- sumar-se al tancament de les platges per la revetlla de Sant Joan d’aquest any. Segons ha informat el consistori en un comunicat, les zones de bany del municipi romandran tancades des de les vuit del vespre del dia 23 juny fins al matí del dia 24 per “evitar aglomeracions” i en el marc d’iniciatives per a la prevenció de contagis per coronavirus.

Per tal de garantir el compliment d’aquesta mesura, les entrades dels passos soterranis que donen accés a la platja es tancaran a partir de les set de la tarda i es demanarà als usuaris que encara es trobin a la sorra o a l’aigua que abandonin l’espai. Tanmateix, el consistori sí que permetrà l’obertura de les guinguetes i dels restaurants de la costa, sempre que compleixin amb els requisits d’aforament màxim permès i les condicions higièniques i de seguretat determinades per la normativa.

A més, les persones que vulguin fer ús dels establiments a partir de les vuit del vespre ho hauran de fer amb reserva prèvia i només s’hi podran estar fins a l’una de la matinada. Per accedir a la zona, els clients hauran d’utilitzar els dos passos soterranis habilitats: un a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i l’altre a l’altura del Club Nàutic.

EL MASNOU I PREMIÀ
Els ajuntaments del Masnou i de Premià de Mar també tancaran els accessos a les seves platges seguint les mateixes franges horàries que Vilassar i comptarà amb un equip de seguretat privada per tal de reforçar la tasca de control dels dos cossos de policia locals.