El municipi ha viscut diversos robatoris a comerços l’últim mes. Foto: Facebook

L’Ajuntament de Vilassar de Mar crida a la calma i a no afavorir l’alarmisme arran dels últims robatoris i fets vandàlics succeïts al municipi l’últim mes. El cas més recent que ha despertat la indignació del veïnat ha estat el trencament dels miralls i eixugaparabrises d’una cinquantena de cotxes durant la matinada del 26 de novembre.

El regidor de Governació i Mobilitat, Àngel Font, ha reconegut a Línia Mar que “hi ha hagut un repunt d’actes vandàlics i robatoris a comerços i domicilis”, però ha assegurat que “s’ha de ser prudent” per no generar pànic en la població, ja que, a més, és una situació que s’està donant també a altres pobles de l’entorn.

De fet, els Mossos d’Esquadra van detenir el 29 de novembre 13 persones que formaven part d’un grup criminal que robava en domicilis de l’àrea metropolitana de Barcelona i el Maresme. El regidor de Governació ha assegurat que alguns dels detinguts estarien relacionats amb els robatoris a comerços i habitatges que han afectat el municipi l’últim mes.

Font ha explicat que ja s’estan prenent mesures, com l’adquisició d’un nou vehicle camuflat i l’augment de les patrulles nocturnes de paisà, a més de treballs extraordinaris de control i hores extres dels agents de la Policia Local.