Per trobar l’arma es fan servir robots subaquàtics. Foto: Arxiu

Han passat més de dos anys i el desplegament policial i judicial segueix intentant definir l’escenari del crim i trobar l’arma que es va fer servir per a l’assassinat de Marc Hernández i Paula Mas, veïna de Cabrils, al pantà de Susqueda.

La parella va desaparèixer el 24 d’agost de 2017 i va ser trobada sense vida gairebé un mes després.

Durant el mes d’octubre, la investigació ha volgut provar els testimonis dels fets per demostrar que l’escenari del crim va ser a la zona on hi havia l’Opel Zafira enfonsat, el vehicle de la jove parella.

EL POSSIBLE ESCENARI
En aquest sentit, la policia va fer trets de prova per comprovar estratègicament des dels diferents punts de l’entorn de l’embassament la versió dels diferents testimonis. Malgrat tot, els resultats de la prova van determinar que en aquella zona no es va cometre el crim, però no es descarta que els trets es disparessin des d’una altra localització del pantà.

A LA RECERCA DE L’ARMA
Per altra banda, l’Armada ha bloquejat l’accés a qualsevol barca al pantà mentre continua treballant i fent immersions per trobar l’arma del crim.

De moment hi ha localitzats tretze punts sota l’aigua on es creu que podria haver-hi l’arma, al costat de la Rierica, la zona on pescava Jordi Magentí, únic sospitós del crim. Massa preguntes sense resposta.