Hi haurà grans noms com Alberto García-Alix o Bruce Gilden. Foto: Arxiu

Del 7 al 16 de juny Vilassar de Dalt es convertirà per setena vegada en l’aparador internacional de la fotografia analògica. El Revela’t és el primer festival al món dedicat exclusivament a aquesta modalitat que hi ha darrere d’algunes càmeres.

Si una cosa ha fet el festival des dels seus inicis és no parar de créixer i enguany no en serà una excepció.

CREIX LA PROGRAMACIÓ…
El Revela’t 2019 programarà una cinquantena d’exposicions, amb desenes d’activitats paral·leles com tallers, presentacions i projeccions al voltant d’aquesta disciplina artística.

El leitmotiv d’aquesta edició és Klaatu Barada Nikto, un missatge clau de la mítica pel·lícula de ciència-ficció de Robert Wise, Ultimátum a la tierra. Per aquest motiu el festival ha volgut aprofitar aquestes paraules que van salvar la humanitat i la terra i exhibir i estimular projectes fotogràfics que tinguin a veure amb la relació dels humans amb el planeta.

Un dels convidats de luxe serà Alberto García-Alix, autor del film De donde no se vuelve, el qual es projectarà durant el festival.

… I CREIXEN LES GALERIES
Les anteriors edicions l’organització va apostar per l’OFF Revela’t, expandint la seva activitat a Barcelona i, fins i tot, a Madrid, on es va celebrar la primera edició hivernal el 2018. Enguany Vilassar, com a seu principal, acollirà 35 exposicions. Però la presència del festival a la capital catalana augmenta fins als 15 espais expositius. Al juny, Vilassar tornarà a revelar-se.