La jugadora ja s’ha posat la samarreta del seu nou equip. Foto: MU

Des del passat dia 13, els aficionats al futbol de Vilassar de Mar i de la resta del Baix Maresme tenen un motiu de pes per mirar la Super League, la màxima categoria del futbol femení del Regne Unit. I és que una de les jugadores més prometedores del futbol de casa nostra, la polivalent defensa Ona Batlle, ha signat un contracte amb el Man-chester United. La jugadora serà red devil durant les dues pròximes temporades, amb opció d’ampliar el contracte un tercer curs.

Formada a les categories inferiors de la UE Vilassar de Mar, va fer el salt al planter del Barça a l’inici del curs 2011-12, quan només tenia 12 anys. Després de sis cursos al sistema formatiu blaugrana, el Madrid Club de Fútbol Femenino li va donar l’oportunitat de debutar en un club sènior. La seva gran temporada va cridar l’atenció del Levante, que no va dubtar en contractar la jove jugadora que es va convertir en una de les fixes de la defensa del conjunt valencià, jugant 39 partits en dues temporades en les quals va marcar tres gols.

“És un plaer formar part de la família d’aquest club. Tinc moltes ganes de començar i conèixer les meves noves companyes. Sempre m’ha agradat molt Anglaterra, penso que a la lliga hi ha un gran nivell”, va dir la vilassarenca als mitjans del club red.

Batlle és un dels molts noms que l’equip mancunià està incorporant per crear un projecte per lluitar per un títol domèstic que mai ha guanyat. De fet, l’única copa que llueix a les vitrines del Manchester United femení és el títol de la segona categoria que van guanyar el curs 2018-19.