El títol i l’ascens de categoria és cosa de dos equips. Foto: UEVM

Aquest març que encara els seus darrers dies no ha estat el millor mes per a la UE Vilassar de Mar, però tot i això, el conjunt blanc-i-vermell continua liderant el grup 1 de Primera Catalana. Després de 26 jornades, els vilassarencs estan empatats a punts amb el Girona B.

I és que des del mes passat, tant la UEVM com els gironins han començat a encadenar una ratxa irregular al mateix temps. De fet, des del segon cap de setmana del mes de febrer, el conjunt d’Alberto Aybar només ha pogut guanyar un partit (2-0 al Xevi Ramon contra el Tona) i ha empatat quatre partits i ha patit la primera derrota com a local (per un ajustat 1-2 contra el Manlleu). L’únic consol que queda als vilassarencs és que la dinàmica del filial gironí és gairebé idèntica.

El frec a frec entre el Vilassar i el conjunt de Girona continuarà durant els mesos d’abril i maig i, si cap dels dos afluixa, la condició de campió i la plaça d’ascens directe a Tercera es decidirà a finals de maig.

L’últim partit del mes dels homes d’Aybar serà el pròxim dissabte 30, amb una visita al camp del CF Argentona. Ja a l’abril, els blanc-i-vermells rebran la visita del CF Can Vidalet (el diumenge 7), es desplaçaran a l’incòmode camp de la UE la Jonquera (una setmana més tard) i després descansaran durant dues setmanes abans de rebre un CF Lloret que viu una dinàmica molt negativa al Xevi Ramon.