El tècnic, en la seva etapa a la banqueta de l’UBSA. Foto: UBSA

Canvi a la banqueta del sènior masculí. El passat diumenge 7 el Vive El Masnou va anunciar el nou propietari de la banqueta de l’equip de Copa Catalunya: serà Mario Lousame, que en els darrers sis cursos ha estat un dels grans noms del bàsquet de casa nostra a l’UBSA del seu Sant Adrià natal. La majoria d’aquestes temporades al conjunt vermell han estat a la lliga EBA.

El tècnic assegura estar molt agraït per l’oportunitat i amb moltes ganes d’assolir el repte del club de tornar precisament a una EBA que a partir del curs 2020-21 canvia de format i amplia el seu nombre d’equips.

Lousame arriba al Masnou en substitució de Quim Solà, que en la seva única campanya a l’equip s’ha quedat a un sol triomf de l’ascens, ja que els masnovins van completar les 20 jornades que s’han pogut jugar del curs 2019-20 amb un saldo de 13 victòries i 7 empats, mentre que el segon, el CB Lliçà d’Amunt, va sumar 14 triomfs en els mateixos partits.

MÉS PECES
La de l’entrenador, però, no és l’única arribada que el club ha anunciat en aquest mes. Juan Gascón, Manu Figueroa i Bernat Mesa (exjugadors del Martinenc), Iván Aranda (pivot procedent del CB Santa Coloma) i Mateo Suárez (un prometedor jugador provinent del planter del CB l’Hospitalet) són els primers noms que cal apuntar per a la plantilla 2020-21.

A banda del que es veurà sobre el parquet de la pista Ricky Rubio, el club ha anunciat que Pol Serra serà el nou Director Tècnic i Coordinador dels equips masculins, mentre que Moha Driouich assumeix la funció de Coordinador dels equips femenins i de l’escoleta de bàsquet.