Una imatge del campionat a terres andorranes. Foto: Manon Hooijschuur

Carla Adalid, una jove rider vilassarenca de 17 anys, va aconseguir la setena posició a la final júnior femenina del Campionat del Món de descens en bicicleta de muntanya (MTB) que es va disputar al mes de setembre a l’estació d’esquí de Vallnord, a Andorra.

Adalid, que competeix en categoria júnior, va aconseguir la per primer cop la classificació per a una competició d’aquesta importància i va ser més ràpida que la local Blanca Aracil i que la irlandesa Sacha Bickerstaff. Les franceses Marine Cabirou i Viktoria Gimenez van ser les més ràpides, mentre que l’hongaresa Lilla Megyaszai va completar el podi.

La vilassarenca porta set anys competint i entre els seus resultats hi destaquen el campionat de Catalunya de 2014 i el campionat d’Espanya d’aquest any.