El primer tram de curs de l’equip està sent molt bo. Foto: UEVM

El primer equip del Vilassar de Mar no acabarà l’any invicte. El conjunt blanc-i-vermell va perdre el primer partit del curs el passat 25 de novembre a Lloret (3-1), un resultat que va provocar un canvi al lideratge del grup 1 de la Primera Catalana: ara el Girona B comanda la classificació i els vilassarencs persegueixen el filial gironí.

Després d’aquesta ensopegada a la Selva, i en el primer partit del mes, el conjunt d’Alberto Aybar va empatar sense gols (va ser el segon partit de la lliga en el qual els vilassarencs es queden sense veure porteria) al Xevi Ramon contra el Palamós, de manera que només ha sumat un punt dels darrers sis. Ara mateix, després d’aquests partits, l’equip blanc-i-vermell viu la pitjor ratxa de la temporada.

Els vilassarencs, doncs, voldran recuperar sensacions i tancar aquest 2018 desigual (que va començar amb el descens, però que s’acaba amb l’equip lluitant per tornar a Tercera Divisió) amb un parell de bons resultats. El primer dels dos enfrontaments que els d’Aybar jugaran abans de gaudir de les vacances serà un desplaçament, el dissabte 15, al camp d’un Sant Cugat que ha aconseguit els mateixos punts com a local que a domicili. L’últim partit de l’any, una setmana més tard, farà que el Vilassar rebi la visita d’un Vic en hores baixes.