Els blanc-i-vermells no van poder marcar contra els del Principat. Foto: FCF

La UE Vilassar de Mar d’Alberto Aybar tenia la possibilitat de posar el punt final a la temporada del retorn a Tercera amb el premi extra del Campionat de Catalunya, però els blanc-i-vermells no van aconseguir-ho. L’equip va perdre la final contra el campió del grup 2 de Primera Catalana, l’FC Andorra, el passat dissabte 1 a Manresa (0-2).

La falta d’encert va condemnar els vilassarencs, que van gaudir de les millors oportunitats en el tram inicial del partit, però en una de les primeres aproximacions del conjunt del Principat, al minut 26, Ernest Forgas va aprofitar una centrada per superar Imanol Castilla. Sofi El Maymouni va tenir l’empat en una jugada posterior, però de nou serien els andorrans, amb un gol de Rubén Bover al minut 39, van sentenciar el matx.

La UEVM va tenir l’ocasió més clara per reduir el desavantatge dels de Gabri García en el primer tram del segon temps, amb un cop de cap d’Edu Domingo, però de mica en mica l’equip va anar perdent gas davant d’un Andorra que va anar tancant-se cada cop més.

La derrota també deixa els vilassarencs sense el bitllet per a l’edició 2019-20 de la Copa del Rei, de manera que ara toca descansar i preparar el curs que ve.

De moment, l’equip ha anunciat el fitxatge de Rubén Canelada i la renovació de Roger Matamala, mentre que l’apartat de les sortides ha estat més intens, amb les baixes de Gerard Beltrán, Imanol Castilla i Roger Peña.