Els vilassarencs són cinquens després d’un gran final d’any. Foto: UEVM

Si hi ha un equip que no voldria que l’any acabés, aquest és la UE Vilassar de Mar. I és que el passat 20 d’octubre va ser una mena de punt d’inflexió per als blanc-i-vermells, ja que des de la contundent derrota d’aquell dia contra el Cerdanyola FC (4-0), els d’Alberto Aybar han guanyat tots els seus partits excepte el que van empatar contra l’Igualada en el comiat del 2019 al Xevi Ramon (1-1, el passat dia 15). Els vilassarencs clouran l’any el diumenge 22 al camp del Peralada.

Aquest 19 de 21 que l’equip ha aconseguit entre finals d’octubre i aquest mes ha servit per disparar-se fins a la cinquena posició de Tercera. Els blanc-i-vermells sumen 27 punts, un menys que l’Europa, que és quart, tot i que aquesta dinàmica no distreu l’entrenador de l’objectiu principal del curs, mantenir la categoria (com va dir en declaracions a La Xarxa després de l’empat contra els igualadins). Això, però, després d’aquesta extraordinària ratxa de resultats de finals d’aquest 2019, sembla que no s’hauria de complicar massa.

Després del viatge a l’Anoia, la plantilla d’Aybar gaudirà de dues setmanes de vacances però tornarà a la feina abans de Reis, per afrontar el penúltim partit de la primera volta (i l’estrena del 2020) al Xevi Ramon contra el San Cristóbal. La primera meitat de la temporada s’acabarà amb un desplaçament a Manresa.