Els blanc-i-vermells continuen fora de la zona de descens. Foto: UEVM

La dinàmica irregular del setembre ha continuat en aquest segon mes de competició que, però, la UE Vilassar de Mar va tancar amb una victòria. El conjunt d’Alberto Aybar ha sumat gairebé la meitat dels punts que podia (5 de 12) gràcies als empats al camp del Vilafranca i el Figueres i el triomf al Xevi Ramon contra la UE Sants del passat diumenge 27.

De fet, l’equip està mostrant dues cares ben diferents com a local i a domicili; nou dels 11 punts que els blanc-i-vermells han obtingut en les primeres 10 jornades han arribat gràcies al rendiment a casa (dues victòries i tres empats), de manera que l’assignatura pendent són els desplaçaments. Fins ara, l’equip només ha pogut sumar un punt al camp de l’Europa i l’esmentat anteriorment a Vilafranca.

D’aquesta manera, els homes d’Aybar són onzens, sis posicions i dos punts per sobre de les posicions de descens, circumstància que volen mantenir durant temps. El conjunt vilassarenc estrenarà el tercer mes de la lliga a Sant Feliu de Llobregat el dissabte 2 de novembre. La difícil visita de la UA Horta, el dia 10, serà el primer partit del mes que ve a casa, mentre que el darrer partit serà a Castelldefels. El partit contra el Reus del darrer cap de setmana no es jugarà per l’eliminació de l’equip; la UEVM sumarà els tres punts.