L’eufòria dels jugadors després de certificar l’ascens. Foto: UEVM

Era un dels candidats a l’ascens i no ha fallat. La UE Vilassar de Mar es va proclamar campiona del grup 1 de Primera Catalana el passat diumenge 12 al Xevi Ramon (gràcies al triomf per 2-1 contra el Sant Cugat) i va certificar el seu retorn a Tercera només un curs després d’haver patit el descens de categoria.

El conjunt d’Alberto Aybar ha dominat, de forma gairebé incontestable, la categoria des del començament i ben aviat es va veure que el títol i l’ascens directe eren cosa de dos equips: la UEVM o el filial del Girona. L’empenta dels vilassarencs, molt més fiables que els gironins, ha permès celebrar la primera gran alegria del curs, l’ascens de categoria, que els jugadors van poder celebrar amb l’afició sobre la gespa del Xevi Ramon.

Ara, els blanc-i-vermells afronten els dos darrers compromisos d’aquesta temporada. A la lliga només falta per jugar-se una última jornada, el pròxim diumenge 26 contra un Club Esportiu Farners que s’està jugant la salvació, mentre que el partit que tancarà el curs definitivament serà l’enfrontament pel títol de Catalunya contra el campió del grup 2.

Després d’això, la feina serà per a la directiva i la secretaria tècnica, que hauran de dissenyar l’equip de la temporada que ve.