Els blanc-i-vermells tenen totes les opcions obertes. Foto: UEVM

La possibilitat d’aconseguir l’ascens (sigui per la via curta o llarga), la permanència a la categoria o la lluita pel descens. La UE Vilassar de Mar d’Alberto Aybar es jugarà, en les darreres jornades de la primera fase de la Tercera Divisió de futbol, l’objectiu pel qual lluitarà a partir del mes que ve.

El conjunt blanc-i-vermell ha patit una petita crisi de resultats entre la recta final de febrer i principis d’aquest mes, però s’ha plantat a les portes dels darrers tres partits amb opcions d’acabar entre els tres primers, cosa que permetria lluitar per l’ascens a la futura Segona Divisió RFEF. Aquesta triple cita final del primer tram del curs 2020-21 portarà l’equip a rebre la UA Horta, a visitar el camp del cuer, el CE Banyoles, i farà que el CF Peralada jugui al Municipal Xevi Ramon.

I LA SEGONA CATALANA?
El primer equip, doncs, té el camí força marcat, cosa que no es pot dir de l’amateur B. I és que tot i que el passat dilluns 8 la Federació Catalana de Futbol (FCF) va anunciar que la Segona Catalana no tornaria a posar-se en marxa per “la impossibilitat d’aplicar el Pla de Competició”, els clubs de la categoria han mantingut reunions i han proposat a l’FCF jugar una competició alternativa amb ascensos i sense descensos.

Els altres clubs de la comarca, que juguen a Segona Catalana, el CD Masnou i el CE Premià, estan a l’espera de la resposta de la Federació.

Les lligues de Tercera i Quarta Catalana i el futbol base, a tot estirar, es posaran en marxa el 20 o 21 d’aquest mes.