L’equip va sumar la primera victòria a domicili al camp de l’Horta. Foto: UEVM

La UE Vilassar de Mar ha hagut d’esperar fins a aquest mes per celebrar una victòria… però ho ha fet en dues ocasions. L’equip d’Alberto Aybar s’acomiada del 2020 havent derrotat dos conjunts de Barcelona, la UE Sants (2-0) i la UA Horta (2-3, en un partit que va servir perque l’entrenador es retrobés amb Víctor Valdés amb qui va coincidir en la seva etapa com a futbolista al filial del Barça).

L’equip blanc-i-vermell hauria de jugar aquest diumenge al Xevi Ramon contra el CE Banyoles, però casos positius al conjunt de la capital del Pla de l’Estany han fet que el partit s’ajorni (falta que es fixi una nova data, però serà l’any que ve), de manera que l’últim partit haurà estat el disputat diumenge passat al Feliu i Codina.

Per tant, la plantilla i el cos tècnic gaudeixen ja d’un descans que previsiblement s’allargarà fins al 10 de gener, quan els d’Aybar tancaran la primera volta a Peralada. L’equip marxa de vacances havent sumat nou punts en vuit jornades (dues victòries i tres empats).

CAMPUS SUSPÈS
El partit contra el Banyoles, però, no és l’única cita futbolística que estava prevista en la recta final d’aquest any i que el coronavirus ha obligat a canviar de data o, directament, cancel·lar.

En aquest sentit, el passat dia 15 el club anunciava la suspensió del campus de Nadal que havia organitzat per als dies 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 d’aquest mes. L’entitat ha pres la decisió de cancel·lar aquesta activitat infantil de forma consensuada amb l’Ajuntament i seguint recomanacions de salut pública.