Només els dos primers del grup optaran a pujar a Segona RFEF. Foto: UEVM

El passat dia 11 va arrencar la segona fase de la temporada futbolística per al primer equip de la Unió Esportiva Vilassar de Mar. Els blanc-i-vermells es juguen, en sis jornades, la possibilitat de ser un dels dos equips que tindran l’oportunitat de lluitar per l’ascens a la nova Segona Divisió RFEF, categoria que s’estrenarà el curs que ve.

En canvi, si els vilassarencs acaben a la tercera, la quarta, la cinquena o la sisena posició en el grup 5D de Tercera Divisió s’asseguraran mantenir la categoria i formar part d’aquesta Tercera Divisió (tot i que la temporada que ve serà el cinquè esglaó del futbol espanyol, no pas el quart).

El format de competició en aquesta segona fase fa que els d’Alberto Aybar només juguin contra el quart, el cinquè i el sisè del subgrup 5A: el San Cristóbal de Terrassa, el CE Manresa i la UE Castelldefels. Els vilassarencs, doncs, eviten tornar a jugar contra la UE Sant Andreu i la Fundació Esportiva Grama, contra qui ja van veure’s les cares en la fase que es va jugar entre l’octubre de l’any passat i principis d’aquest mes.

Diumenge al migdia l’equip rebrà el San Cristóbal, mentre que el darrer partit d’aquest abril serà als Canyars, el camp del Castelldefels, i marcarà també el final de la primera volta d’aquesta sèrie de sis partits. Durant els tres primeres caps de setmana del mes de maig es jugaran les tres jornades restants, dues de les quals seran al Xevi Ramon: la UEVM rebrà el Manresa en el primer partit, visitarà el San Cristóbal al Vallès Occidental i jugarà contra els castelldefelencs a casa.