Somriures al vestidor dels blanc-i-vermells. Foto: UEVM

Les bones ratxes s’han d’aprofitar sempre, i això és el que està fent la UE Vilassar de Mar d’Alberto Aybar. I és que entre finals del mes passat i l’inici d’aquest, el conjunt blanc-i-vermell ha aconseguit la millor ratxa de la temporada, amb tres victòries consecutives que el van catapultar des de la setzena plaça fins a l’onzè lloc.

En una lliga tan competitiva com el grup català de Tercera Divisió, encadenar sèries de resultats com ha fet l’equip és bàsic, però a aquests nou punts cal afegir els tres que els vilassarencs sumaran el pròxim diumenge 24, en la que hauria de ser l’última jornada del mes, però que està guanyada sense jugar perquè tocaria jugar al Xevi Ramon contra el Reus Deportiu. L’eliminació del conjunt del Baix Camp, però, fa que tots els equips del grup 5 tinguin sis punts assegurats en aquest curs 2019-20.

D’aquesta manera, els homes d’Aybar tindran una setmana de descans competitiu que els servirà per preparar a fons un dels partits més durs de la recta final d’aquest any, la visita del dia 1 de desembre al camp de la Pobla de Mafumet. Un cop superat aquest desplaçament a aquesta localitat tarragonina, la lliga s’aturarà durant el pont del segon cap de setmana de desembre i després la UEVM afrontarà els dos darrers partits de l’any contra l’Igualada i el Peralada.