Giner ja prepara la seva lluita pel títol. Foto: Gallego Prada

Ja hi ha dia i escenari per al combat pel títol superploma de l’EBU que disputarà Juli Giner. El premianenc es veurà les cares contra el francès Samir Ziani el dia 14 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports de la Vall d’Hebron de Barcelona, que es consolida com el gran escenari de la boxa de Catalunya.

Tot i que encara no s’ha fet l’anunci oficial, Giner assegura a Línia Mar que tots els detalls del combat pel títol ja estan fixats i que només falta que s’anunciï públicament i que es posi en marxa la promoció de la vetllada i la venda d’entrades.

Serà la sisena vegada en la carrera professional de Giner que disputi un combat en aquest recinte, amb un balanç molt favorable: quatre victòries i una sola derrota (contra Mickey Román, l’abril de 2016). L’últim d’aquests triomfs en aquest escenari, el passat mes de juny contra Darren Traynor, va ser clau perquè el premianenc fos un dels noms que es posessin sobre la taula per optar a aquesta corona europea.

Si Giner guanya, serà el seu segon regnat amb el cinturó, ja que el va guanyar l’any 2015 contra Iván Ruiz i el va defensar contra Romain Jacob. L’últim cop que el premianenc va lluitar pel campionat de l’EBU va ser el 13 de desembre de l’any passat, quan va perdre contra Martin Joseph Ward a Londres.

El premianenc explica que continua preparant el combat. “De moment, tot va bé, seguim treballant”, assegura.