El Vilassar de Mar recupera Víctor Granero per a aquest curs. Foto: UEVM

Més de mig any després de l’aturada per culpa del coronavirus, durant el mes que ve, el futbol i el futbol sala tornarà a posar-se en marxa per als equips de la comarca. La UE Vilassar de Mar, el CD Masnou, el CE Premià, el Sant Joan de Vilassar i l’FS Premià, entre altres equips, compten enrere els dies que falten per tornar a competir.

El conjunt d’Alberto Aybar ja sap que debutarà el 18 d’octubre a les sis de la tarda al Xevi Ramon contra un dels galls de la Tercera Divisió, la UE Sant Andreu. Enguany, però, la categoria presenta un format molt diferent al d’altres cursos; els 22 equips s’han dividit en dos subgrups d’11, i els vilassarencs es veuran les cares, en el primer tram de la lliga, a Granollers, Horta, Banyoles, Cerdanyola, Fundació Grama, Sants, Peralada, Figueres i Girona B, a banda dels quadribarrats. La primera volta s’acabarà el 10 de gener, i el primer tram del curs a finals del mes de març.

Dos esglaons més avall, al subgrup 2A de Segona Catalana, coincidiran el CD Masnou (que el mes passat va celebrar el centenari de la seva fundació) i el CE Premià. Els premianencs donaran el tret de sortida al curs 2020-21 el 3 d’octubre a les cinc contra la UD Molletense, mentre que els masnovins debutaran l’endemà al camp de l’Atlètic Sant Pol.

El primer cap de setmana d’octubre també serà el de l’inici de la Tecera Divisió de futbol sala. Premià i Sant Joan tornaran a veure’s les cares en el subgrup 1; els premianencs debutaran el dissabte 3 d’octubre amb una visita a la pista del CN Caldes, mentre que el primer repte per als de Vilassar serà el mateix dia a casa contra l’AEFS Arrels.