El Ple telemàtic de maig de l’Ajuntament del Masnou. Foto: Ajuntament del Masnou

L’Ajuntament del Masnou ja està treballant en un pla de reactivació social i econòmica per tal de donar resposta a la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. Aquesta iniciativa engloba un total de setanta mesures que ja van ser presentades en l’última sessió telemàtica del Consell Municipal de Promoció Econòmica del Masnou celebrada el passat 5 de juny, on també es va tractar l’estratègia de subvencions per als establiments afectats per l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol.

En Ple municipal del mes de maig, els grups ja van aprovar tota una sèrie de mesures per pal·liar els efectes d’aquesta crisi, com la subvenció per part de l’administració local del 50% de l’oferta d’activitats d’estiu per a infants i joves, l’augment del fons de resposta d’emergència en prop de 76.000 euros o l’agilització dels tràmits perquè el teixit comercial rebi ajudes econòmiques al més aviat possible. Aquestes subvencions van ser també un dels temes centrals de la trobada amb el sector del comerç, que va tenir lloc el passat 28 de maig. A la trobada, els comerciants van fer arribar al consistori el seu malestar pel retard en l’arribada d’ajudes per obtenir liquiditat i així poder fer front als lloguers de locals mentre han estat tancats i sense rebre ingressos.

VÍDEO PROMOCIONAL
Per tal de fomentar el consum local i el comerç de proximitat, el consistori ha impulsat la campanya Més que mai, queda’t al Masnou, que compta amb un vídeo promocional.