El Masnou vol fer gala de les anxoves, els embotits, el peix i altres productes locals. I l’escenari perfecte és ‘Tasta el Masnou’, una activitat en forma d’experiència que convida, tot aquell qui ho vulgui, a degustar diversos productes elaborats al municipi, maridats amb vi de la DO Alella i vermut CISA. Precisament serà un sommelier expert el que conduirà tota l’activitat, que es farà diumenge i durarà una hora. Per als que no hagin pogut adquirir el tiquet -per un preu de set euros- el tast es repetirà el dia 23 de setembre al Centre d’Empreses Casa del Marquès.

Entre els productes per menjar hi ha les típiques anxoves i seitons en vinagre de l’Anxoveta, el salmó o les masovines de la pastisseria La Moreneta, les galetes de vaixell de Can Banqué, la botifarra de pilota i la vianda freda de porc de Can Rac, els musclos Nostramar o el torró d’Ocata.

El Masnou té gust de mar i de terra, d’una barreja d’aromes diferents que fan que aquests productes siguin únics. El ‘Tasta el Masnou’ és una de les activitats gastronòmiques més esperades, on els veïns i visitants tenen l’oportunitat de degustar aquests productes. Abans, però, els participants tenen l’opció de gaudir de l’itinerari guiat ‘El Masnou, terra de mar’, durant el qual descobriran el patrimoni cultural i històric de la vil·la.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram