Saalg Geomechanics és una companyia de Castelldefels dedicada al software d’enginyeria. Foto: Caixabank

L’empresa de Castelldefels Saalg Geomechanics ha estat una de les guanyadores dels Premis EmprenedorXXI, impulsats per CaixaBank i amb la participació del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Aquests guardons reconeixen les empreses amb més potencial de creixement, l’activitat emprenedora i la tasca que duen a terme.

La companyia Saalg Geomechanics ha estat premiada en la categoria Prop Tech per la plataforma web DAARWIN que ha desenvolupat i que, a través d’algorismes genètics, gestiona el risc geotècnic. Per fer-ho, compara les dades d’instrumentació geotècnica i els models predictius en temps real durant l’execució de l’obra.

Saalg Geomechanics és una companyia de software d’enginyeria que s’ha especialitzat en la predicció i l’anàlisi del comportament del terreny en grans projectes d’enginyeria civil i edificació. Aquest reconeixement suposarà un premi de 15.000 euros per a l’empresa que, a més, tindrà accés a un programa internacional d’acompanyament que li permetrà anar a un dels principals pols d’innovació del món, com per exemple Silicon Valley o Cambridge.