Castelldefels registra la primera víctima mortal amb coronavirus. Foto: Ajuntament de Castelldefels

Una persona d’edat avançada amb patologies prèvies és la primera víctima mortal amb coronavirus registrada a Castelldefels. Així ho ha confirmat la Conselleria de Salut, que va tenir coneixement d’aquest decés dissabte. Des de l’Ajuntament expliquen que és el primer cas de què tenen constància oficial d’una mort provocada pel Covid-19 al municipi.

En aquest sentit, des del consistori afirmen que la situació a Castelldefels no és crítica i que es manté estable, segons la informació que els transmeten des dels centres d’atenció primària i de salut que hi ha a la ciutat.

Tot i això, remarquen les dificultats per conèixer el nombre real de contagis a la ciutat, ja que hi pot haver persones que hagin anat a un dels centres de salut de Castelldefels però que no en siguin residents o també hi pot haver casos que, directament, hagin estat ingressats a l’Hospital de Viladecans.

Sigui com sigui, des de l’Ajuntament recorden les ordres de confinament establertes per l’estat d’alarma i expliquen que, fins ahir a la nit, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra van posar 171 multes a la ciutat per incomplir el confinament.