Diverses patrulles de la Policia Local de Viladecans van participar en l’operatiu. Foto: Aj. de Viladecans

La Policia Local de Viladecans va protagonitzar una persecució a gran velocitat pel centre de la ciutat ahir al vespre. Els fets van passar a les 20:40, quan una patrulla del cos va veure que hi havia un home dormint dins d’un cotxe al polígon de Can Calderón. Quan la policia s’hi va atansar per comprovar que es trobava bé, l’home va arrencar el cotxe i va fugir a gran velocitat cap al centre del municipi.

La persecució va recórrer la rambla Modolell, on a l’altura del carrer Santa Teresa l’esperaven dues patrulles més. Tot i aquest desplegament, el fugitiu va aconseguir escapar en direcció al barri de Torre Roja, on va topar contra el mur d’un parc i va haver de deixar el cotxe i continuar la fugida a peu. Això va permetre que la Policia Local, que durant la persecució va disparar dos trets dissuasius a l’aire, el pogués atrapar.

Segons l’ACN, l’home de 42 anys portava documentació de Bèlgica i viu a Sant Boi, de manera que s’havia saltat el confinament perimetral de municipi. A més, va donar positiu en cocaïna a la prova de drogues que li van fer.