El regidor i portaveu d’Esquerra Republicana de Gavà, Albert Massana. Foto: Ajuntament de Gavà

Ahir va morir sobtadament el regidor i portaveu d’Esquerra Republicana de Gavà, Albert Massana. Tal com va avançar El Bruguers, van trobar el cos de l’home sense vida a casa seva dijous 4 al matí. Encara no se sap què li va provocar la mort. Massana era regidor dels republicans des del 2015 i el 2019, com a cap de llista, es va convertir en cap de l’oposició en aconseguir els millors resultats d’ERC des del 1979.

Implicat en entitats i moviments socials de la ciutat, Massana havia format part dels Verds, també havia participat a Salvem el Calamot i ara era integrant de Castellers de Gavà. Col·lectius i partits van mostrar el seu condol a la família i al partit, que va anunciar la mort a través de les xarxes socials. La capella ardent s’instal·larà al Saló de Plens de l’Ajuntament i estarà obert dilluns, de deu del matí a quatre de la tarda.

Ahir a la nit, la colla castellera de la ciutat va aprofitar l’homenatge anual a Jordi Calatayud per recordar també a Albert Massana. Les mostres de condol també han arribat des de moltes seccions locals d’Esquerra Republicana de la comarca i de la resta del país. Els partits de l’oposició al Ple de Gavà també van mostrar la seva consternació pels fets. Massana havia nascut a Sallent el 1963.