Oficines de MediaMarkt al Prat que ara acolliran aquest nou centre administratiu. Foto: MediaMarkt

La cadena de venda d’electrodomèstics i electrònica MediaMarkt ha escollit El Prat per instal·lar el nou centre administratiu internacional de la companyia. Des d’aquest punt, l’empresa centralitzarà els serveis de comptabilitat operativa, farà el control de les factures i oferirà altres serveis transversals del grup als onze països europeus on està present, excepte Alemanya.

Així doncs, des de les oficines centrals de MediaMarkt Iberia que la multinacional ja té al Prat i des d’on ja es proporcionaven aquests serveis per a tot l’Estat, ara també es treballarà per a Itàlia, Hongria, Polònia, Bèlgica, Grècia, Turquia, Luxemburg, Països Baixos, Suècia i Portugal. Aquest canvi crearà més de mig miler de llocs de feina, dels quals ja se n’han incorporat 40.

En un comunicat recollit per l’ACN, el conseller delegat de MediaMarkt Iberia, Alberto Álvarez, explica que la creació d’aquestes oficines “referma l’aposta del grup per Espanya”. La directora del departament d’administració i finances de la companyia, Manuela Mengibar, que serà l’encarregada de liderar aquest nou projecte, explica que aquest “és l’entorn metropolità ideal per ubicar aquest ‘hub'” des del qual unificaran diferents processos administratius i donarem servei a tots els països del grup a Europa.