Les platges del Delta del Llobregat estaran tancades durant la revetlla de Sant Joan. Foto: AMB

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha anunciat que totes les platges englobades dins del seu territori, és a dir, Castelldefels, Gavà, Viladecans i El Prat, estaran tancades durant la revetlla de Sant Joan. Així ho han decidit conjuntament els vuit municipis que formen part del litoral metropolità.

L’objectiu d’aquesta mesura és evitar riscos de contagi, ja que les platges acostumen a ser un dels escenaris preferits per celebrar la revetlla de Sant Joan. Així doncs, tancant-les, es garanteix que no hi haurà aglomeracions en un espai on és complicat controlar-ne l’accés i mantenir-hi el distanciament social i les mesures d’higiene.

Tot i el tancament, el servei de platges de l’AMB manté el seu servei de neteja i manteniment de les platges per garantir que estan en perfecte estat pel bany. A més, arran de la situació provocada pel coronavirus, un equip de neteja continuarà fent tasques de desinfecció del mobiliari i dels equipaments dos cops al dia, com a mínim. També es mantindrà el garbellament diari de la sorra i l’augment de les analítiques que es fan a la sorra per garantir que compleixen amb el control higiènic corresponent.