Les obres a Gavà Mar han començat al carrer Llançà. Foto: Ajuntament

El pla d’ordenació del barri de Gavà Mar s’ha posat en marxa aquest mes de gener amb una inversió de l’Ajuntament d’1.335.000 milions d’euros. Amb aquesta partida, el govern municipal vol engegar el projecte per donar prioritat als vianants als carrers Llançà i Arenys, que passaran a tenir les voreres i la calçada al mateix nivell. Les obres també serviran per ampliar les voreres del carrer Palafrugell per tal de facilitar el pas de les persones amb mobilitat reduïda.

La intervenció, que també permetrà millorar les connexions als serveis i al clavegueram i soterrar línies elèctriques i de telefonia, també servirà per canviar la distribució de les zones verdes que hi ha al barri i unir els pins de les parcel·les amb els del carrer.

A més de la inversió a Gavà Mar, l’Ajuntament també està treballant per ampliar la xarxa de carrils bici de la ciutat. L’ampliació del carril bici del carrer de Barcelona permetrà la connexió amb els que ja hi ha a la rambla de Salvador Lluch i a l’avinguda de Bertran i Güell i amb el que s’ha de construir a la C-245, que unirà la ciutat amb Castelldefels i Cornellà, i que va rebre el vistiplau del Ple el desembre passat.

UNIÓ DE COOPERADORS
Un altre dels projectes que s’ha posat en marxa és el de la Unió de Cooperadors, un equipament que es vol convertir en referent pel que fa a economia col·laborativa i que vol fomentar l’emprenedoria. L’Ajuntament preveu acabar les obres a finals d’any.