Els agents han posat més de 120 denúncies durant el cap de setmana. Foto: Arxiu

Els agents de la Policia Local de Castelldefels i els Mossos d’Esquadra van trobar una festa amb més de 30 participants en una habitació d’un hotel durant aquest cap de setmana a la ciutat. De fet, els cossos policials van posar 37 multes per trobades on hi havia més de sis persones, una de les restriccions impulsades per Salut per frenar la segona onada de la pandèmia del coronavirus.

A més, els controls de les forces de seguretat també van permetre sancionar a gairebé una vuitantena de persones que incomplien amb les restriccions del toc de queda perimetral que hi havia en vigor aquest cap de setmana i que impedia sortir del municipi des de divendres a les sis del matí i fins dilluns a les sis del matí.

Els agents van multar a 78 persones que estaven incomplint aquesta mesura. Durant el cap de setmana, també van denunciar a una dotzena de persones que no portaven la mascareta en llocs públics, tal com marquen les reclamacions de les autoritats sanitàries.

Des de l’Ajuntament de Castelldefels expliquen que, durant el cap de setmana, també hi va haver “actes vandàlics” en diferents espais del municipi, com l’incendi intencionat que es va declarar a les grades de l’Estadi Municipal de la Via Fèrria o els danys que es van produir a la plaça de la Cultura.

La Policia Local de Gavà també va fer controls als accessos al municipi per controlar el compliment de les restriccions del toc de queda perimetral. Segons les dades proporcionades per l’Ajuntament, els agents van presentar 16 denúncies per incomplir les restriccions de mobilitat i quatre a persones que no portaven mascareta.