L’activista de Viladecans, Tamara Carrasco, i el seu advocat, Benet Salellas. Foto: Gemma Sánchez / ACN

La Fiscalia ha presentat un recurs per l’absolució de l’activista viladecanenca Tamara Carrasco. Segons va avançar l’ACN, el ministeri públic considera que, amb els fets provats a la sentència, es podria condemnar a la membre dels CDR per incitació als desordres públics. Per això ha presentat un recurs a l’Audiència de Barcelona.

En el recurs, la Fiscalia considera que la sentència permetria condemnar a Carrasco pels articles 559, 557 i 557 bis. Segons explica l’advocat de Carrasco, Benet Salellas, el ministeri públic torna a demanar set mesos de presó, la mateixa pena que demanava davant del jutjat penal 25 i que va dictaminar l’absolució de la viladecanenca.

En la sentència, la jutgessa era molt crítica amb la investigació que havia fet la Guàrdia Civil, ja que els agents no van ser capaços de dir d’on havien tret el missatge de veu que Carrasco va enviar a un grup d’amics amb les accions que els CDR proposaven dur a terme durant la Setmana Santa del 2018.

Benet Salellas, advocat de Tamara Carrasco, va dir que s’oposaran al recurs d’apel·lació interposat per la Fiscalia “amb la mateixa convicció de sempre per la llibertat definitiva de la Tamara i pels drets de tothom”.